Updated Village Hall Planning Application

Updated East Elevation

Updated South Elevation

Updated Floor Plans

VILLAGE HALL: PLANNING APPLICATION FOR DEMOLITION AND ERECTION OF REPLACEMENT VILLAGE HALL

Following comments on the planning application updated drawings have been submitted to show less glass and more privacy for hall users. The extra cladding on the east (road) elevation allows for an improved layout of the hall, with the more private hall area (which we envisage will be used for meetings, classes etc) to be at the rear of the building. The community area, which will hopefully incorporate a cafe/meeting area, will be to the front (road side) of the building.
Sliding shutters have been added to the south elevation, overlooking the paddock, which will allow shading or privacy to be altered as required by users.

The full planning application and drawings can be seen online here and enter the planning reference: 20/00807/FULLN

Please do add your comments and also please note that the more letters of support there are the better the prospects of winning a CIL (Community Infrastructure Levy) and other grants.

One comment on “Updated Village Hall Planning Application

  1. J A Bowden says:

    It looks excellent and fits well within its wider surroundings. The design, externals and clever use of flexible internal space will be a tremendous asset to the local community. I can’t wait for work to start.

    Like

Have your say...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.